سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

پیشنهاد مهم نمایندگان اصلاح‌طلب به لاریجانی درباره هیئت رئیسه

تعدادی از نمایندگان عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با حضور در دفتر رئیس مجلس پیشنهادی درباره انتخابات هیئت رئیسه پارلمان به وی ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 20
کد خبر: ۱۱۷۳۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی برای اجلاسیه چهارم روز یکشنبه (5 خرداد) برگزار می‌شود.
  
براساس این گزارش، فراکسیون‌های امید، نمایندگان و مستقلان ولایی با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات هیئت‌رئیسه، جلساتی درون‌فراکسیون برگزار می‌کنند و همچنین در حال رایزنی با سایر فراکسیون‌های سیاسی درباره معرفی کاندیدا‌های کرسی ریاست مجلس هستند، اما  تاکنون این فراکسیون‌ها، به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌اند.

اما طبق پیگیری‌هایی که خبرنگار پارلمانی تسنیم درباره این انتخابات داشته مشخص شده که حدود 8 تن  از نمایندگان عضو فراکسیون امید (اصلاح‌طلبان) و 4 تن از نمایندگان عضو فراکسیون مستقلان ولایی در روزهای گذشته با حضور در دفتر علی لاریجانی رئیس فعلی پیشنهاداتی درباره این انتخابات به وی ارائه کرده‌اند.

یکی از نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی تسنیم ضمن تأیید این خبر گفت که پیشنهادی که این نمایندگان به لاریجانی ارائه کرده‌اند به‌نفع 2 طرف است، اما این منبع آگاه از اعلام این پیشنهاد خودداری کرد.

در همین زمینه علیرضا رحیمی عضو هیئت‌رئیسه فراکسیون امید مجلس نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این تعداد نماینده‌ای که به دیدار لاریجانی رفته‌اند قطعاً مأموریتی از سوی فراکسیون نداشته‌اند و به‌صورت شخصی با رئیس مجلس دیدار داشته‌اند.

منبع : تسنیم
ارسال نظر